Új évad, új részek

2020.03.30 12:01

Kedves rajongók! 

Oldalunk szerkesztősége utána érdeklődött a magyar szinkronstúdiónál, hogy az új részek munkálataival hogyan állnak és azt a választ kaptuk, hogy a szinkron biztosan készen van, azonban azt nem erősítették meg, hogy meddig. Ebből mi arra következtetünk, hogy a 2018-as év (2018-19 évad) szinkronja készen van, viszont nem kizárt, hogy a 2019-es év első felében készült részek (2019-es őszi évad) szinkronja is készen van. Továbbára is kérdéses, hogy a magyar RTL Klub mikor fogja leadni az új részeket, vagy annak mellékcsatornája. 

Nincsenek hírek arról, hogy a német RTL mikor fogja adásba tenni az új évadot, habár ilyenkor már képernyőn szokott lenni, így ha április elején nem indul el, azzal megtörik a sokéves, kiszámítható hagyományokat. 

Az új évad forgatását a Koronavírus-járvány miatt felfüggesztették, ezért fennáll a veszélye annak, hogy 2020 őszén nem lesz új évad. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Merénylet (2010) című epizódnál abbahagyott tartalmi átdolgozások folytatódtak, mely jelenleg is tart!

Vigyázzanak magukra! 

Szerkesztőség