Premier és búcsú

2015.08.06 15:57
Kedves rajongók! 
 

Az új őszi évad Németországban a jövő hónapban, pontosabban szeptember 10-én fog elkezdődni. 9 epizódot fog tartalmazni, amely dupla hosszúságú epizóddal indul "Vendetta" (Bosszú) címmel. 

A történet szerint Semir és Alex minden idők legnagyobb drogszállítmányára csapnak le, viszont a letartóztatás során Semir halálos lövést mér az albán maffiavezér fiára, hogy Alex életét megmentse. Az albán maffiát nem meglepő módon hajtja a bosszúvágy, így annak érdekében, hogy Semir a családját megóvja a lehetséges veszélytől, Alexel együtt Tiranába utaznak. Ott az albán elhárítás lesz a segítségükre.

Érdekesség, hogy utoljára 3 évvel ez előtt volt arra példa, hogy az őszi évad premierje szeptemberben kezdődött. Ugyanakkor 4 éve volt olyan eset, hogy országon kívül forgattak dupla hosszúságú epizódot!

Bizonyára már értesültek a szomorú, illetve felháborító tényről, hogy a német RTL felmondott Vinzenz Kiefernek, aki Alex Brandt megtestesítője volt. Ez lesz az utolsó évada és a 2016-os tavaszi évadtól valaki másnak kell Erdogan Atalay társának lennie. Amit külön kért a csatorna, hogy teljesen új szereplő szükséges, korábbi szóba sem jöhet! Mindazonáltal Vinzenz Kiefer szerződése még pontosan egy évig tartott volna, viszont 2015. augusztus 03-án hivatalosan bejelentették, hogy be kell fejeznie a forgatást annak ellenére, hogy sokak szívébe belopta magát és a munkatársaival is rendkívül jó kapcsolatot ápolt. Nemcsak minket, hanem őt is meglepte ez a határozat! Tehát 2015 őszén már nem forgat a csapattal. Eddig azért nem került sor az azonnali értesítésre, mert én, mint főszerkesztő felvettem a kapcsolatot a gyártóval, akik megerősítették a sajnálatos hírt, valamint biztosítottak arról, hogy a következő partner is kiemelkedő teljesítményt fog nyújtani!

Az RTL több humort és látványos akciójelentet akar, ezért került sor Kiefer elbocsájtására. Amennyiben visszahozzák a bohóckodást, hatalmas melléfogást követnek el, ugyanis az eddigi részeket kellett volna értékelniük, így minden szempontból elfogadhatatlan ez a döntés, ami ha tetszik, ha nem, el kell fogadni! Sokak szerint ezzel a manőverrel a sorozat napjai meg vannak számlálva! Meglátjuk hogyan alakul, addig élvezzük ki az utolsó normálisabb évadot, mert utána bármi bekövetkezhet...

Kellemes napot kívánva:

A főszerkesztő